Mijn boeken

The Happy Client

Dit boek gaat over mensen, klanten, en de strategie die ze hebben. Het gaat over de onderliggende klantbehoefte die elke klant heeft en die per klant verschilt. Over het ontwikkelen van duurzame relaties. En over het genereren van duurzame omzet voor je bedrijf. Het geeft je alle inzichten die je nodig hebt om aan te sluiten op je klant en zijn ongeschreven en geschreven regels, waardoor je je eindelijk meer verkoopt.  Je leert beter aan te sluiten beter op de klant, zowel in life als in taal die je kunt gebruiken voor de klant op je website. Hierdoor krijg je tevreden klanten en een optimaal resultaat in je bedrijf, zowel relationeel als financieel.

Karakterintelligentie

Stel je eens voor hoe je vooruitgaat in het leven. Je komt toe aan dingen die je werkelijk gelukkig maken. Je hebt tijd en ruimte om je droom op aarde te verwezenlijken.

In dit boek neemt Yvette je mee naar hoe je je verlangens op aarde kunt vormgeven.

Hoe je op een intelligente manier de kracht van je karakter kunt inzetten. Dit bewustzijn bied je de mogelijkheid om je verlangen te verbinden met je persoonlijkheid.

'I am the Leader'

I am the leader is de nieuwe handleiding voor Business Leaders om uw bedrijf naar uw persoonlijke hoogste niveau te brengen.

In dit boek ontdek je waarom, ondanks je positieve instelling, mensen in je bedrijf niet doen wat je ze opdraagt, en je bedrijf ervan weerhouden te presteren zoals het zou moeten. Het laat je zien hoe je een leven leidt dat rust, liefde en overvloed omvat en tegelijkertijd een bloeiend bedrijf is.

Verlang je naar een leven zonder conflicten, minder uitstel en meer welvaart?

Leer begrijpen hoe het leven echt werkt.
Overwin de concurrentiedruk door de persoonlijkheid van uw klanten echt te begrijpen. Verdiep de relatie met de klant en creëer een geweldig team voor de klus.

Dit boek leidt je naar een bedrijf/leven met gemak, harmonie, orde en goed bestede tijd.

Karakter in werk en organisatie

Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe het gedrag van een organisatie te veranderen door het toepassen van de kennis over karakterstructuren uit de Bio-energetica. Het is een beknopte gids, een richtingwijzer.

Het is gebaseerd op het werk van Wilhelm Reich, die het begrip karakter en lichaamspantser introduceerde en het werk van Alexander Lowen die een link legde tussen de relatie tussen lichaam en geest, Bio-Energetica genaamd.

Laat uw gegevens achter en download mijn E-book

Need Help? Chat with us